Home | Contact | Sitemap  
   Producten       Downloads en Support       Over Allianz       Offreren   
 Verzuim
 WIAWIA

Uw klant kan ervoor kiezen om een of meerdere verzekeringen af te sluiten waardoor zijn werknemers een aanvullende uitkering kunnen krijgen bovenop de WIA-uitkering. Of hij sluit een verzekering voor het geval iemand geen WIA-uitkering krijgt. Hieronder ziet u wat de mogelijkheden zijn bij Allianz. 

Verzekeringen voor een aanvulling op de WIA-uitkering:

 • WGA-Aanvulling verzekering
  Biedt dekking tegen inkomensachteruitgang wanneer een werknemer zijn restverdiencapaciteit niet voldoende benut. De werknemer ontvangt na de WGA-loongerelateerde uitkering een aanvulling op de WGA-vervolguitkering.

 • WGA-Aanvulling Plus verzekering
  Vult het inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan tot een percentage van het oude gemaximeerde loon. Onafhankelijk van de mate waarin de restverdiencapaciteit wordt benut. De werknemer ontvangt na de loongerelateerde uitkering een aanvulling op de WGA-vervolguitkering of de WGA-loonaanvullingsuitkering. 

 • WIA-Excedent verzekering
  Biedt een extra aanvulling bovenop de WIA uitkering of een eventueel afgesloten WGA-Aanvulling (Plus) verzekering. Deze aanvulling is het gekozen percentage van het ongemaximeerde loon minus het gemaximeerde premieloon. De werknemer ontvangt een aanvulling als het loon hoger is dan het maximum-dagloon. 

Uw klant kan ook kiezen voor een verzekering voor wanneer zijn werknemer geen WIA uitkering krijgt:

 • WIA-Compact verzekering
  Biedt een uitkering als aanvulling op het inkomen wanneer een werknemer tussen 15% en 35% arbeidsongeschiktheid is en geen recht heeft op een WIA-uitkering.

Meer informatie over de verschillende verzekeringen kunt u terugvinden in onze brochures en in de verzekeringsvoorwaarden. Deze informatie kunt u hieronder downloaden.

Downloads


© 2019 Allianz >  Disclaimer >  Gedragscode >  Privacystatement

 Bel mij