Home | Contact | Sitemap  
   Producten       Downloads en Support       Over Allianz       Offreren   
 Algemeen
 Collectief
 ICT
   ADNInstructie inregeling ADN

Om onze prolongaties elektronisch te ontvangen, heeft u de volgende gegevens nodig om uw eigen software te configureren:

Allianz Nederland Schadeverzekering POR-code: R021 (hoofdcode)

Allianz Inkomensverzekeringen POR-code: A044 (alternatieve code)

Allianz Inkomensverzekeringen postbusnummer: I094399077104946

 

Als u nog geen ADN-berichten ontvangt van Allianz Nederland Schadeverzekering, dan dient u de Allianz Nederland Schadeverzekering POR-code R021 met uw eigen I-nummer in uw administratie te configureren.

 

Als u wel ADN-berichten ontvangt van Allianz Nederland Schadeverzekering, dan zijn er twee mogelijkheden:

  • U voegt in uw eigen administratie aan Allianz Nederland Schadeverzekering (R021) een extra ADN-postbusnummer toe voor Allianz Inkomensverzekeringen: I094399077104946.
  • In sommige gevallen laat uw administratiesysteem niet toe dat twee postbusnummers (I-nummers) onder één maatschappij worden geconfigureerd. In dat geval dient u een nieuwe maatschappij te configureren: Allianz Inkomensverzekeringen met POR-code A044 en postbusnummer I094399077104946. In dit geval dient u ons op de hoogte te stellen van het gebruik van de POR-code A044 voor de configuratie in ons eigen administratiesysteem.

 

Via bovenstaand postbusnummer worden de prolongatieberichten van Allianz Inkomensverzekeringen aan u doorgestuurd door ABZ. Zie hiervoor ook de documentatie van uw administratiesysteem.

 

Als u de prolongaties van Allianz Inkomensverzekeringen elektronisch via ADN wilt ontvangen, dient u ons op de hoogte te stellen zodat wij uw ADN-postbusnummer in onze administratie kunnen inregelen. Dit kunt u doen door een e-mail te versturen naar de afdeling tussenpersoonbeheer, tussenpersoonbeheer@allianz.nl.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met de afdeling tussenpersoonbeheer, telefoonnummer: 088 - 577 12 34

 


© 2019 Allianz >  Disclaimer >  Gedragscode >  Privacystatement

 Bel mij